Bedrijfsevenementen

Friesland op Maat heeft het bedrijfsleven veel te bieden. Friesland op Maat is als geen ander thuis in Friesland en daar kunt u als ondernemer uw voordeel mee doen.

Wij kunnen uiteenlopende evenementen voor u verzorgen, van personeelsfeesten tot jubileumvieringen. Voor uw relaties verzorgen wij desgewenst een kennismaking met de highlights van Friesland of we nemen uw gezelschap mee langs een aantal van de fonteinen in elk van de Friese elf steden. Friesland op Maat beschikt over eigen gidsen die u en uw gasten in heel Friesland kunnen begeleiden in meerdere talen.

Wij kunnen daarnaast zorgen voor een bijzondere locatie voor uw vergadering of meeting. Wij beschikken zelf over een exclusieve vergaderruimte tot 12 personen aan de Houkesloot, het doorgaande vaarwater tussen Sneek en het Sneekermeer. Maar Friesland biedt talloze andere unieke locaties voor grote en kleine groepen.

Service op maat is het kenmerk van ons bedrijf. Wij verzorgen programma's in overleg met u en helemaal volgens uw wensen, passend bij uw budget en gezelschap. Friesland op Maat is onafhankelijk en kan u geheel onpartijdig adviseren over alles wat Friesland te bieden heeft, ook op cultureel en culinair gebied.